KAUÇUK 2018, 24-27 EKİM'DE TÜYAP İSTANBUL'DA

Kauçuk Sektöründe Avrupa’daki Tek Fuar Olan Kauçuk Fuarı, 24 - 27 Ekim’de Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor
Kauçuk sektörü ile ilgili Avrupa’da tek fuar olan Kauçuk Fuarı, Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Kauçuk Derneği işbirliği ile 24 - 27 Ekim 2018 tarihinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da düzenlenecek.

Kauçuk Fuarı 2016 yılında 10.000 m2 kapalı alanda 24 katılımcı ülkeden 192 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşti. Yurt içinde ve yurt dışında yürütülen pazarlama çalışmaları sayesinde 42 ülkeden 7.741 sektör profesyoneli, katılımcı firmalarla bir araya getirildi. Fuara en fazla ziyaretçi gelen ülkeler ise şöyledir: Cezayir, Bulgaristan, Çin, Yunanistan, İran, Almanya, Hollanda, İtalya, Tunus ve Ukrayna.

Nitelikli Katılımcılar
Yurt içi ve yurt dışı satış ekibimiz sayesinde 20’nin üzerinde ülkeden 200’ün üzerinde nitelikli katılımcı ürün ve hizmetlerini sergilemeye hazırlanıyor. Kauçuk 2018, kauçuk sektöründe Avrupa’da düzenlenen tek fuar olma özelliği taşırken, firmalar için eşsiz bir ticari platform sunuyor.

Alım Heyeti Çalışmaları
Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen pazarlama çalışmaları sayesinde Kauçuk 2018 Fuarı’na 40’dan fazla ülkeden 8000’nin üzerinde profesyonel ziyaretçi gelmesi beklenmektedir. Ek olarak Cezayir, Mısır, Fas, Irak, Suudi Arabistan ve İsrail’den alım heyeti çalışmaları düzenlenmektedir.

Kauçuk Fuarı Proje Ekibi RubberCon, Uluslararası Kauçuk Konferansı’na Katıldı
IRCO-Uluslararası Kauçuk Konferansı Örgütü tarafından her yıl farklı ülkelerde düzenlenmesi planlanan RubberCon (Kauçuk Konferansı) bu yıl Kauçuk Derneği tarafından 10-11 Mayıs’ta Intercontinental İstanbul Otel’de başarıyla gerçekleştirildi. Kauçuk Fuarı proje ekibi ise fuarın tanıtımı için RubberCon’da stand açarak, sektörün önde gelen yerli ve yabancı profesyonel, bilim adamı ve uzmanlarla tanışma fırsatı yakaladı.

Plast 2018 Fuarı’na Standlı Katılım Sağlandı
29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında Milano’da gerçekleşen Plast 2018, Uluslararası Plastik ve Kauçuk Endüstrileri Fuarı’na Kauçuk Fuar Proje Ekibi tarafından standlı katılım gerçekleştirildi. Fuarda Kauçuk 2018 Fuarı’nın tanıtımı yapıldı.

B2B Eşleşmeler
Bu yıl fuarda bir yenilik gerçekleşecek. Katılımcılar ve ziyaretçiler fuar öncesinde MyTüyap Eşleştirme Sistemi’ni kullanarak fuar öncesinde randevulaşıp, fuar sırasında yüz yüze toplantı yapabilecekler. Ziyaretçiler firma eşleştirme sistemi sayesinde ilgilendikleri alanlardaki ürün ve hizmet sunan katılımcıları görebilecek, eğer isterlerse onlarla 7/24 toplantı organize edebilecek ve onlara e-posta gönderebilecekler.

Fuarı Ziyaret
Kauçuk Fuarı 24–25-26 Ekim tarihlerinde 10.00–19.00 saatleri arasında, 27 Ekim günü ise 10.00–18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuarı ücretsiz ziyaret etmek için www.kaucukistanbul.com internet adresinden online davetiye alınması zorunludur. Daha fazla bilgi için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN